یک کار جالب از ایلان ماسک میمونی که بازی کامپیوتری انجام می دهد + ویدئو
یک کار جالب از ایلان ماسک میمونی که بازی کامپیوتری انجام می دهد + ویدئو
میمون و بازی کامپیوتری
شرکت استارتآپِ تراشهی مغزیِ ایلان ماسک، کارآفرین میلیاردر تصاویری را روز جمعه منتشر کرد که به نظر میرسد میمون پس از کاشت فناوری جدید در مغزش، در حال بازی ویدیویی سادهای است.
همچنین بخوانید: انتقال تصویر از موبایل هوشمند روی دیوار – مینی ویدئو پروژکتور چیست؟
ویدئوی ۳ دقیقهای که از سوی شرکت نورالینک منتشر شد، میمون نری به نام پیجر را نشان میدهد که تراشههایی در دو طرف مغز او جاسازی شده است و در حال بازی کامپیوتری مایند پونگ (Mind Pong) است؛ هرچند او برای حرکت دادن جوی استیک آموزش دیده بود، اما حالا به حال خود رها شده است. او به راحتی و با فکر کردن در مورد حرکت دادن دست خود به سمت بالا یا پایین، دستهی بازی را کنترل میکند.
کمک به افراد معلول
ماسک روز پنجشنبه در توییتر خود نوشت: محصول نورالینک به فرد معلول کمک میکند با استفاده از مغزش از تلفن هوشمند استفاده کند و همچنین سریعتر از فردی باشد که از انگشت شست برای این کار استفاده میکند.
پیشنهاد محصول: سوئیچر بلک مجیک مدل Atem Mini
نسخه های بعدی قادر خواهند بود که سیگنالها را از نئورالینکهای مغز به نئورالینکهای خوشههای حسی _ حرکتی بدن منتقل کنند، بنابراین به عنوان مثال، افرادی که از پا فلج هستند، دوباره میتوانند راه بروند. این دستگاه مطابق با جمجمه کاشته شده و به صورت بی سیم شارژ میشود، بنابراین فرد کاملاً عادی به نظر میرسد و احساسی طبیعی دارد.
این ویدیو اظهار داشت: “نئورالینک با ضبط و رمزگشایی سیگنالهای الکتریکی از مغز و با استفاده از بیش از ۲۰۰۰ الکترود کاشته شده در مناطق قشر حرکتی میمون که هماهنگی حرکات دست و بازو را انجام میدهند، کار میکند. با استفاده از این دادهها و از طریق مدلسازی ریاضیِ رابطه بین الگوهای فعالیت عصبی و حرکات مختلف جویاستیک، گیرنده را تنظیم میکنیم.”
درباره شرکت نئورالینک
شرکت نئورالینک در سانفرانسیسکو در سال ۲۰۱۶ توسط ماسک تأسیس شد، و هدف آن کاشت تراشههای کامپیوتری بیسیم مغز برای کمک به بهبود بیماریهای عصبی مانند آلزایمر، زوال عقل و آسیبهای نخاعی و اتصال انسان به هوش مصنوعی است.
در آگوست سال ۲۰۲۰، ماسک از خوکی رونمایی کرد که تراشه نئورالینک در سرش کاشتهاند و آن را فیتبیت (Fitbit) جمجمه توصیف کرد.
ماسک سابقه گردآوری متخصصان مختلف در شرکتهایی مانند تسلا و اسپیسایکس برای توسعه فناوریهایی را دارد که قبلاً محدود به آزمایشگاههای دانشگاه بودهاند از جمله فناوری برای ساخت موشکها و وسایل نقلیه الکتریکی.
منبع: reuters